Koblenz eller Kolind- det er sgu da et fedt

 

Man har vel sagerne med så man kan lave mojitos. Godt nok sidder vi ikke under sydens sol men det skal da ikke forhindre os i at opføre os som om vi gør.
Uffe, Birgit, Henrik og jeg sidder på Touring Campen og her kan I finde os indtil på fredag. I morgen kommer Ellen Margrethe og Ricko og det glæder vi os til.

 

Gæt hvad disse 2 tørstige mænd mangler.

 

Nyder den danske sommer.

 

Vi går ikke ned på grej. Der er altid plads på en Honda.

 

Vi havde glædet os til vores udflugt. Skulle sejle med “Svanen” turbåd fra Mariager til Hobro hvor vi havde 3 timer til sightseeing og hygge. Derefter skulle vi med bus til Handest og så på Veterantoget tilbage til Mariager.

Vi kom godt afsted og sejlturen var hyggelig. Vel ankommet til Hobro går det med ét op for os allesammen at det er søndag. Ingen af os havde overhovedet skænket det en tanke. Men optimistiske som vi er, går vi op i byen og bliver mødt af en tom gågade og lutter lukkede butikker. Vi manglede bare vindheksene. Selv Bie’s Bryghus, som vi havde glædet os til, havde lukket om søndagen.

Efter en kold og blæsende tur gennem gågaden, vender vi snuden tilbage mod havnen og ender på Café K. Nu sidder vi her og det er trods alt ikke så ringe endda.

Men vores karriere som turister i Hobro, blev meget kort.

 

Nibe Camping og Hytteferie. 

Danmarks vildeste by.

 

Her er en mand. Han er glad. Han har lige købt 4 Viborg-dæk.
Nå nej, han har lige købt en is fra Guf og Kugler. Men han er glad.

 

Kyst Camping Bogense:

Så er vi kommet til brunsvigerens land. Tallerkenen er nu tom og appetitten er spoleret for de næste mange timer. Men den var dælen dytme go’.

 

Erik Menveds Kro. Bogense: 
Så sidder man stille og roligt og nyder stilheden på campingpladsen. Og hvem triller ind på pladsen og skal bo ved siden af os? Kenn og Lisbeth. Sikke en hyggelig overraskelse.